Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: kinia » 10 lis 2012, 23:07

Bomba ja wydalem 10zl wiec mi nie wciskaj kitu bo wiem ile dalem jak nie wiesz o czym, pisze to zamilcz. Bo jak moze byc ze gracz z top 5 moze atakowac gracza z top 45 czy 50 to jest chore a gram juz jakis cas an innych grach a multi to moze masz ty napewno nie ja. Jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj!!!!
kinia

Postautor: halls123 » 10 lis 2012, 23:12

skoro grasz na innych grach tego typu to podaj mi namiary na gre gdzie jest taka ochrona jaka byla tutaj bo ja z tym spotkalem sie w tej grze a gralem na ogame,rexgame,i wiele wiele innych i tylko tutaj byly takie ograniczenia.Na innych grach jest ochrona ktora trwa 2 tygodnie lub do osiagniecia okreslonej liczby punktow.
halls123

Postautor: bolo » 10 lis 2012, 23:13

Kapitan Bomba pisze:Kinia z tego co widzę nie kupowałeś do tej pory nie wiadomo jakich ilości pakietów badań, czy magazynów, więc nie wiem za co domagasz się zwrotu pieniędzy, chyba, że masz multikonto i właśnie się do tego przyznałeś i w takim wypadku powinieneś dostać bana, a nie zwrot kasy... i żaden rzecznik cię nie wybroni, jeśli łamiesz posotanowienia regulaminu

Kapitan ale tu nie chodzi o jego zakupy tylko o to ze zostal pojechany przez kogos z top5 i o zmiany w regulaminie przez wasze naciski na admina!!! o zmiane w regulaminie gry!!!!
bolo

Postautor: gladiator » 10 lis 2012, 23:15

jak moge sie wtrącic to przyznam kini racje. Takie podejscie do sprawy to kpina .... jak wydaje 10zł na gre to oczekuje ze ktos kto wyda 100zł to od razu tego nie zabirze a tu to to samo 100zł czy 10zł nie mówiąc o graczach którzy nic nie kupuja tylko chca sobie pograc
gladiator

Postautor: Bzyk » 10 lis 2012, 23:16

A ja nadal jestem przeciwny. SA gracze aktywni bardziej i mniej i każdy powinien mieć możliwość grania na swój własny sposób. Nie każdy może siedzieć cały dzień przy komputerze tak jak ty, niektórzy jeszcze pracują:). Wiec jak ty masz surke za darmo bo sobie cały dzień latasz i farmisz nieaktywnych bo jak wnioskuje to nie pracujesz, to jest ok, tak? ciężka praca! A jak ktoś pracuje i czas nieobecności w grze stara podnieść anty to jest już noob i to nie jest ok.... i trzeba go jechać bo on ma surowce. :roll:

Druga sprawa to sposób w jaki została wprowadzona zmian w limicie pkt tez jest zła. Będę się tutaj powtarzał ale takie zmiany powinny się pojawić jako ostrzeżenie na kilka dni przed ich wprowadzeniem aby ludzie się mogli jakoś przygotować a nie tak jak kinia z godz na godz stracić wszystko co sie mialo.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2012, 23:20 przez Bzyk, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Bzyk

Postautor: gladiator » 10 lis 2012, 23:18

Bzyk pisze:A ja nadal jestem przeciwny. SA gracze aktywni bardziej i mniej i każdy powinien mieć możliwość grania na swój własny sposób. Nie każdy może siedzieć cały dzień przy komputerze tak jak ty, niektórzy jeszcze pracują:). Wiec jak ty masz surke za darmo bo sobie cały dzień latasz i farmisz nieaktywnych bo jak wnioskuje to nie pracujesz, to jest ok, tak? ciężka praca! A jak ktoś pracuje i czas nieobecności w grze stara podnieść anty to jest już noob i to nie jest ok.... i trzeba go jechać bo on ma surowce. :roll:

Druga sprawa to sposób w jaki została wprowadzona tez jest zła. Będę się tutaj powtarzał ale takie zmiany powinny się pojawić jako ostrzeżenie na kilka dni przed ich wprowadzeniem aby ludzie się mogli jakoś przygotować a nie tak jak kinia z godz na godz stracić wszystko co sie mialo.

i tu sie zgadzam
gladiator

Postautor: kinia » 10 lis 2012, 23:21

halls123 to dawaj na wargame 1974 jestem pod kiniu74 tam napewno nie zostanisz oszukany
kinia

Postautor: gladiator » 10 lis 2012, 23:26

kinia pisze:halls123 to dawaj na wargame 1974 jestem pod kiniu74 tam napewno nie zostanisz oszukany

chyba wargame 1942 :) jak juz
tez tam gram ..... tam cie traktuja uczciwie
gladiator

Postautor: kinia » 10 lis 2012, 23:28

a sory gladiator
kinia

Postautor: Kapitan Bomba » 10 lis 2012, 23:36

Jak ktoś ma mniej czasu na grę to sobie pomalutku ciśnie w eko. Owszem pracuję i mam obowiązki, a mimo to jestem w stanie poświęcić godzinkę, czy dwi9e dziennie na uczciwy farming i jak widać nieźle na tym wychodzę skoro się rozwijam a większość stoi w miejscu. Zgadzam się z Hallsem, pierwszy raz się spotakałem z grą, w której obowiązuje jakaś ochrona graczy od początku do końca i bardzo mnie to rozczarowało, bo wszędzi gdzie grałem do tej pory był dany próg punktów i koniec ochrony. Zgadzam się z tym, że zostało to wprowadzone być może dla niektórych zbyt nagle, ale jeśli ktoś aktywnie uczestniczy w grze, to wie również, co się dzieje na forum i że ten temat jest widoczny już od kilku miesięcy i było tylko kwestią czasu, że aktywna większość zagłosuje za takim rozwiązaniem
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje