Kapitan Bomba pisze:Kinia z tego co widzę nie kupowałeś do tej pory nie wiadomo jakich ilości pakietów badań, czy magazynów, więc nie wiem za co domagasz się zwrotu pieniędzy, chyba, że masz multikonto i właśnie się do tego przyznałeś i w takim wypadku powinieneś dostać bana, a nie zwrot kasy... i żaden rzecznik cię nie wybroni, jeśli łamiesz posotanowienia regulaminu
Bzyk pisze:A ja nadal jestem przeciwny. SA gracze aktywni bardziej i mniej i każdy powinien mieć możliwość grania na swój własny sposób. Nie każdy może siedzieć cały dzień przy komputerze tak jak ty, niektórzy jeszcze pracują:). Wiec jak ty masz surke za darmo bo sobie cały dzień latasz i farmisz nieaktywnych bo jak wnioskuje to nie pracujesz, to jest ok, tak? ciężka praca! A jak ktoś pracuje i czas nieobecności w grze stara podnieść anty to jest już noob i to nie jest ok.... i trzeba go jechać bo on ma surowce.
Druga sprawa to sposób w jaki została wprowadzona tez jest zła. Będę się tutaj powtarzał ale takie zmiany powinny się pojawić jako ostrzeżenie na kilka dni przed ich wprowadzeniem aby ludzie się mogli jakoś przygotować a nie tak jak kinia z godz na godz stracić wszystko co sie mialo.
kinia pisze:halls123 to dawaj na wargame 1974 jestem pod kiniu74 tam napewno nie zostanisz oszukany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości