Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 0:51

na podniesienie predkogosci wydobycia bylo przeprowadzone glosowanie i informacja na grze z oddnosnikiem do forum, dlaczego tym razem przy takiej zmianie nie zostalo to poddane glosowaniu???
bolo

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:59

tu tez byly z kolejka badan i nic z tym nie zrobili nie cofneli przekretow tylko zlikwidowali kolejke na badania wstawiales kolejke badan i cofales i surke miales X 2 u siebie tak sie dorabiali
kinia

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 1:17

ide spac i czekam na moje 10zł numer konta podam na priw . Albo w zebach prosze przyniesc. Albo cofnac gre i oddac to co zostalo skradzione nie zdobyte
kinia

Postautor: sperti » 11 lis 2012, 1:52

temat był poruszany od 5 października czyli już ponad miesiąc i były monity wiec jeżeli nikt nie był przeciw to wiadomo iż przyjęto naszą propozycję od tego jest forum, zamiast ciągle narzekać to byście np coś zaproponowali bo być może 300 tys punktów to troszkę za mało może pułap trzeba zwiększyć, ale oczywiście nikt się nie wypowie bo po co lepiej ponarzekać.
Awatar użytkownika
sperti

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 1:56

Nie rozumiem w czym wy macie problem.Gdyby ochrona nie zostala zniesiona to zawsze bysmy mieli te same farmy do atakowania i tak by bylo do konca tej gry.Jesli macie problem ze atakuje was top 5 to ja moge wyslac swoje mn slabszemu graczowi i on rowniez was bedzie jechal a bedzie top 30 wiec w czym jest problem?W tym ze to top 5 was atakuje?Jesli ktos potrafi grac w ta gre to zawsze bedzie potrafil sie obronic,jesli ktos potrafi grac w ta gre to bedzie atakowal top 1 bedac top 30.Tutaj chodzilo o to zeby kazdy mogl sie rozwijac i atakowac nawet topowcow.Co za roznica czy masz 500 baniek punktow czy 2 banki.Ja gdybym pozbyl sie floty to mialbym nie cale 3 banki punktow i nie narzekam ze zaatakuje mnie ktos z wiekszailoscia punktow lub mniejsza.Moge zostawic sobie 5 MN i bede jechal graczy ktorzy sa w top 90.Zrozumcie ze tutaj chodzi o to zeby kazdy mogl atakowac kazdego i zeby nie bylo tak ze jesli ktos pcha kase w ta gre to jest pod ochrona i nie mozna mu nic zrobic.Sa gracze tacy co poswiecaja swoj czas na gre i zbieraja surke zeby sie rozwijac a inny sobie wejdzie raz na tydzien bo kupi sobie anty i ma wszystkich gdzies.Jesli tacy gracze wola pchac kase to ich sprawa ale nie powinno byc tak ze kasa kupuja sobie ochrone przed atakami.
Kinia i drebot macie problem ze atakuje was top 5,to ja jutro bede top 30 i was zjade czy to wam ulzy?Zastanowcie sie nad tym co piszecie.Ktos juz tutaj napisal ze jak jest dyskusja to malo kto sie udziela na forum ale jak jest juz zmiana to wtedy wyskakujecie z pretensjami.Ten temat jest drazony od bardzo dawna i wystarczylo sie z nim zapoznac i sie wypowiedziec.
Dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan daje bonusy,dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan robi konkursy?Ja wiem dlaczego bo idziecie na latwizne i chcecie miec wszystko za darmo i poswiecac na gre jak najmniej czasu.Krzyczycie ze atakuje was top 5 a nie pomysleliscie o graczach top 150 ktorych atakujecie?Oni rowniez moga powiedziec ze to nie sprawiedliwe bo atakuje ich top 50.Na kazdej grze tego typu jest prog punktow a pozniej nie ma ograniczen i kazdy atakuje kazdego.Mam 5 baniek punktow i nie bede plakal jak zaatakuje mnie gracz ktory ma 34.029.904.887.744 punktow bo to sa lewe punkty i taki gracz nie jest dla mnie zagrozeniem.A nawet gdyby byl to potrafie sie przed nim ochronic.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 2:07 przez halls123, łącznie zmieniany 1 raz
halls123

Postautor: ARKAN » 11 lis 2012, 2:01

Chcesz bolo to ci przypomne o przekrecie bo zarzucanie oszustwa innym bez dowodow to jest nieco chore...do tej pory cicho siedzialem a bylo tak wspolny atak jeszcze jak bylismy w nemezis skladka flot atak prowadzisz ty straty jak i zwyciestwo w przypadku udanego ataku bierzesz na siebie a sura z ograbionych planet i z dosc duzej ilosci szczatkow miala isc po rowno do podzialu na tych ktorzy skladali sie flotami i co dalej bylo wiemy doskonale...to i pare innych rzeczy nalozylo sie na odejscie z nemezis,co do ochrony graczy zaproponujcie cos konstruktywnego by kazdy byl zadowolony i udzielajcie sie w tematach a nie robicie dym jak juz jest po rybce...ponial czy jeszcze raz powtorzyc...
Awatar użytkownika
ARKAN

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 2:16

halls widze ze masz problem co do moich pkt!!! ale przeciez i Tobie nikt nie broni zainwestowac i podbic sie w pkt a ze nie masz zamiaru inwestowac lub Cie niestac na to to nie zazdrosc tego innym, a dlaczego ja sie chowam to jest moja sprawa i ile ja inwestuje!!!
my sie nie skarzymy tylko dzialamy w obronie slabszych nad ktorymi sie teraz pastwicie co widac po hali slaw
mozna sciagnac ochrone przy wypowiedzianej wojnie danemu sojuszowi i wtedy bedziecie mogli tluc kogo chcecie i ile chcecie, a nie zeby robic ludzia takie niespodzianki bo wy tylko tak chcecie!!!!!!
bolo

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 2:17

bolo pisze:na podniesienie predkogosci wydobycia bylo przeprowadzone glosowanie i informacja na grze z oddnosnikiem do forum, dlaczego tym razem przy takiej zmianie nie zostalo to poddane glosowaniu???

Gdyby nie to ze my Tobie powiedzielismy o ankiecie to tez bys nie wiedzial.

Proponuje przestac sie klocic i ustalic cos co sprawi ze kazdy bedzie zadowolony.Ja uwazam ze nie powinno byc ograniczen punktowych i zeby kazdy mogl atakowac kazdego.Jesli chcecie to mozna zwiekszyc prog ochrony gracza ale wedlug mnie to sprawi ze slaby gracz bedzie mial mniejsze pole do popisu i bedzie sie wolniej rozwijal bo bedzie mogl atakowac tylko graczy nie aktywnych.To moje zdanie,teraz wasza kolej
halls123

Postautor: pavlo3 » 11 lis 2012, 2:20

W PRZYPADKU WOJNY ZNIEŚĆ OCHRONĘ GRACZA :D
pavlo3

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 2:22

ARKAN pisze:Chcesz bolo to ci przypomne o przekrecie bo zarzucanie oszustwa innym bez dowodow to jest nieco chore...do tej pory cicho siedzialem a bylo tak wspolny atak jeszcze jak bylismy w nemezis skladka flot atak ty straty jak i zwyciestwo w przypadku udanego ataku bierzesz na siebie a sura z ograbionych planet i z dosc duzej ilosci szczatkow miala isc po rowno do podzialu na tych ktorzy skladali sie flotami i co dalej bylo wiemy doskonale...to i pare innych rzeczy nalozylo sie na odejscie z nemezis,co do ochrony graczy zaproponujcie cos konstruktywnego by kazdy byl zadowolony i udzielajcie sie w tematach a nie robicie dym jak juz jest po rybce...ponial czy jeszcze raz powtorzyc...

jesli bys nie pamietal to pisalem na wiadomosciach sojuszu i jakos nikt wtedy nie mial pretensji!!!!! a teraz wyskakujesz z czyms takim poprostu jestes zenujacy!!!!!!!!!
A jeszcze nie jest po rybce bo moze Ty nie masz uprawnien do cofniecia tego, ale kasjan jak zrobil w jedna strone to i moze zrobic w druga strone!!!
bolo

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje