autor: halls123 » 11 lis 2012, 1:56
Nie rozumiem w czym wy macie problem.Gdyby ochrona nie zostala zniesiona to zawsze bysmy mieli te same farmy do atakowania i tak by bylo do konca tej gry.Jesli macie problem ze atakuje was top 5 to ja moge wyslac swoje mn slabszemu graczowi i on rowniez was bedzie jechal a bedzie top 30 wiec w czym jest problem?W tym ze to top 5 was atakuje?Jesli ktos potrafi grac w ta gre to zawsze bedzie potrafil sie obronic,jesli ktos potrafi grac w ta gre to bedzie atakowal top 1 bedac top 30.Tutaj chodzilo o to zeby kazdy mogl sie rozwijac i atakowac nawet topowcow.Co za roznica czy masz 500 baniek punktow czy 2 banki.Ja gdybym pozbyl sie floty to mialbym nie cale 3 banki punktow i nie narzekam ze zaatakuje mnie ktos z wiekszailoscia punktow lub mniejsza.Moge zostawic sobie 5 MN i bede jechal graczy ktorzy sa w top 90.Zrozumcie ze tutaj chodzi o to zeby kazdy mogl atakowac kazdego i zeby nie bylo tak ze jesli ktos pcha kase w ta gre to jest pod ochrona i nie mozna mu nic zrobic.Sa gracze tacy co poswiecaja swoj czas na gre i zbieraja surke zeby sie rozwijac a inny sobie wejdzie raz na tydzien bo kupi sobie anty i ma wszystkich gdzies.Jesli tacy gracze wola pchac kase to ich sprawa ale nie powinno byc tak ze kasa kupuja sobie ochrone przed atakami.
Kinia i drebot macie problem ze atakuje was top 5,to ja jutro bede top 30 i was zjade czy to wam ulzy?Zastanowcie sie nad tym co piszecie.Ktos juz tutaj napisal ze jak jest dyskusja to malo kto sie udziela na forum ale jak jest juz zmiana to wtedy wyskakujecie z pretensjami.Ten temat jest drazony od bardzo dawna i wystarczylo sie z nim zapoznac i sie wypowiedziec.
Dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan daje bonusy,dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan robi konkursy?Ja wiem dlaczego bo idziecie na latwizne i chcecie miec wszystko za darmo i poswiecac na gre jak najmniej czasu.Krzyczycie ze atakuje was top 5 a nie pomysleliscie o graczach top 150 ktorych atakujecie?Oni rowniez moga powiedziec ze to nie sprawiedliwe bo atakuje ich top 50.Na kazdej grze tego typu jest prog punktow a pozniej nie ma ograniczen i kazdy atakuje kazdego.Mam 5 baniek punktow i nie bede plakal jak zaatakuje mnie gracz ktory ma 34.029.904.887.744 punktow bo to sa lewe punkty i taki gracz nie jest dla mnie zagrozeniem.A nawet gdyby byl to potrafie sie przed nim ochronic.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 2:07 przez
halls123, łącznie zmieniany 1 raz