Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: Bzyk » 11 lis 2012, 18:36

ARKAN pisze:...stac mnie na to by kupic ta twoja punktacje razy sto razem z calym twoim busem tylko po co pytam? zeby siedziec samotnie w grze i nie miec z czego sie rozwijac wyzej?

Ty Arkan ja mam parę busów do sprzedania kupisz ode mnie? Drogo nie wezmę bo są używane ale każdy na chodzie, oleju nie biorą :). Widziałem ze tam jakaś motorynkę kiedyś sprzedawałeś wiec tak sobie pomyślałem ze może byś kupił???
Awatar użytkownika
Bzyk

Postautor: King » 11 lis 2012, 18:49

Moze byś już skończył z tymi głupotami? tylko ty się śmiejesz, a twoje posty nic nie wnoszą do sprawy
Obrazek
Uni2: Baal
Awatar użytkownika
King

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 20:51

King pisze:
bolo pisze:- cofnac pkt i oddac zainwestowana anty

jak dla mnie bardzo dobry pomysł, można zacząć od ustalenia czy wszyscy zgadzają się na ten krok, a potem ustalimy wspólnie co dalej

ja proponuje cofnac pkt oddac zainwestowane anty i usunac ze sklepu paczke na magazyny i badania lub zwiekszenie ceny wraz z wzrostem poziomu adekwatnie do ceny ktora trzeba zaplacic w surowcach!!
bolo

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 21:03

Wyście oszaleli kto wam będzie oddawał kasę macie teraz problem nie trzeba było ładować tyle kasy wystarczy że ochrona graczy będzie obowiązywać do 500 tys pkt i wszystko ok będzie myślisz teraz bolo że co kasjan ci wyciągnie z 2000zl i tak po prostu ci je da. Chyba że się z głupim na głowy pozamieniał
MbroTcheR

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 21:17

MbroTcheR pisze:Wyście oszaleli kto wam będzie oddawał kasę macie teraz problem nie trzeba było ładować tyle kasy wystarczy że ochrona graczy będzie obowiązywać do 500 tys pkt i wszystko ok będzie myślisz teraz bolo że co kasjan ci wyciągnie z 2000zl i tak po prostu ci je da. Chyba że się z głupim na głowy pozamieniał

Ja nie powiedzialem ze Kasjan ma oddac pieniadze ja nie oczekuje zwrotu pieniedzy tylko mowie o zwrocie antymatri a to znaczna roznica!! i proponuje likwidacje paczek "badan i magazynów" a ochrona w tym momencie zostaje bez zmian!!
bolo

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 21:24

Kasjan pisze:żeby poprawić współczynnik przybywania nowych graczy (narzekacie że nie ma z kim się tłuc ;) ) proponuję zwiększenie poziomu ochrony,
z 1000 pkt do 50000 pkt
oraz współczynnik różnicy który teraz wynosi 7 na 10

co Wy na to? czy to pozwoli na lepszy start nowym graczom?

Mysle ze jestes gosc na poziomie zrobic x 5 to bedzie sprawiedliwe bo slady sie nie rozbije o mocnego gracza i slaby nie bedzie ograbiany przez mocnego
kinia

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 21:34

Jestem przeciwny zwrotowi anty.Zainwestowales kase zeby schowac sie przed atakami a teraz boisz sie ze to Ci i tak nic nie da i cala kase szlak trafil.Moze to Cie nauczy ze kase trzeba inwestowac z glowa.

Skoro slabi gracze boja sie atakow top 20 to proponuje aby zwiekszyc prog ochrony slabych graczy ale nie ograniczac atakow na topowcow ktorzy nabili swoje sztuczne punkty kasa.
halls123

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 21:36

bolo a ty myślisz ze co że antymateria to nie kosztuje i ma ci oddać anty i co i poziom magazynów i badań zostawić jeszcze może???
MbroTcheR

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 21:39

aaa po za tym to była twoja decyzja że tak zrobiłeś, i chciało by się odzyskać tą anty bo poszła by cała we flote. Ja bym wam dał Fige z makiem pasternakiem ;P
MbroTcheR

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 21:41

halls123 pisze:Jestem przeciwny zwrotowi anty.Zainwestowales kase zeby schowac sie przed atakami a teraz boisz sie ze to Ci i tak nic nie da i cala kase szlak trafil.Moze to Cie nauczy ze kase trzeba inwestowac z glowa.

Skoro slabi gracze boja sie atakow top 20 to proponuje aby zwiekszyc prog ochrony slabych graczy ale nie ograniczac atakow na topowcow ktorzy nabili swoje sztuczne punkty kasa.

Tu o banie nie chodzi tylko o gre zasadzie "fair play"
kinia

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje