Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 23:10

i to ma byc sprawiedliwa gra jak sepy laca na rasztki jak mozna sie rozwijac i grac http://www.galacticwars.pl/CombatReport ... 7d4&ajax=1 trzeba to zmienic dosc okradania
kinia

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 23:12

Ja bym już temat zamkną i zrobił tak nie oddałbym anty za to że dokonałeś takiego wyboru bolo, i podniosłeś poziomy badań i magazynów. I tak samo nie zlikwidowałbym tych pakietów bo one nikomu nie przeszkadzają chcesz być 1 to kupuj podnoś poziomy sobie. Tak jak powiedziałem ochrona graczy do 500 tyś pkt wystarczy albo nawet do 700 tyś i tyle a nie tak jak ty sobie życzysz oddać anty i obniżyć poziomy magazynów czy badań. I takie pytanie np. pamiętasz jaki miałeś poziom badań zanim kupiłeś pakiet albo poziom magazynów??? Na pewno nie pamiętasz, ale i tak decyzja należy do Kasjana.
MbroTcheR

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 23:15

Kinia a tobie o co chodzi mamy wojnę z wami wiec nie miej pretensji nie chcesz być atakowana to wyjdź z sojuszu. I tyle a nie będziesz się rzucać tu ze Halls cię zjechał
MbroTcheR

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 23:17

MbroTcheR pisze:Kinia a tobie o co chodzi mamy wojnę z wami wiec nie miej pretensji nie chcesz być atakowana to wyjdź z sojuszu. I tyle a nie będziesz się rzucać tu ze Halls cię zjechał

ktos cie dorobi a teraz zgrywasz twardziela plakac sie chce na takich cwaniaczkow
kinia

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 23:18

ta gra sie zmieni i to napewno moja w tym glowa
kinia

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 23:27

hahahahah dobra skończ już. Ja sam nie raz zostałem zjechany przez Irona, Kadama Baala i nie tylko i nie płacze gram dalej. To jest gra, to ma być rozrywka a nie rywalizacja czy coś. I nie zgrywam twardziela bo się za niego nie uważam. Pisze to co widzę i myślę, i w każdej grze jest tak nie ważne jaki np masz lvl ile pkt masz wojnę z sojuszem musisz się z tym liczyć cze będziesz zabijany, czy jak ty to nazywasz okradanym przez lepszych. Chcesz grać spokojnie i się rozwijać to wyjdź z sojuszu który ma z nami wojnę inni gracze jakoś nie narzekają i nie piszą że są okradani, przez innych na tym ta gra polega. Mam cię nie atakować bo co, a niby dlaczego kiedy masz ze mną wojnę. Ja napisałem swoja propozycję że do 500 tyś pkt czy nawet do 700tyś obrona graczy i tyle.
MbroTcheR

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 23:30

MbroTcheR pisze:Ja bym już temat zamkną i zrobił tak nie oddałbym anty za to że dokonałeś takiego wyboru bolo, i podniosłeś poziomy badań i magazynów. I tak samo nie zlikwidowałbym tych pakietów bo one nikomu nie przeszkadzają chcesz być 1 to kupuj podnoś poziomy sobie. Tak jak powiedziałem ochrona graczy do 500 tyś pkt wystarczy albo nawet do 700 tyś i tyle a nie tak jak ty sobie życzysz oddać anty i obniżyć poziomy magazynów czy badań. I takie pytanie np. pamiętasz jaki miałeś poziom badań zanim kupiłeś pakiet albo poziom magazynów??? Na pewno nie pamiętasz, ale i tak decyzja należy do Kasjana.

tak pamietam dokladnie ile paczek podnioslem i czego, jak chcesz dokladnie wiedziec to 16 paczek badan i 2 paczki magazynow!!! a chce likwidacji paczek cofniecia punktacji i pozostawienia ochrony gracza taka jaka jest
bolo

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 23:36

To sobie pamiętaj, ale ja bym ci tej anty nie oddał bo dokonałeś wyboru i tyle. Masz pecha z tym no niestety, za błędy się płaci i tyle. I mam prośbę Kasjan zamknij juz ten temat bo to zaczyna robić się chore i sam podejmij decyzję, i zrób ta jak uważasz za najlepsze i tyle.
MbroTcheR

Postautor: sperti » 11 lis 2012, 23:41

oj bolo widzę że wcale się nie nacieszyłeś tymi punktami skoro chcesz zrezygnować, mnie to bez różnicy a i tak się wszystkim nigdy nie dogodzi.
Awatar użytkownika
sperti

Postautor: King » 12 lis 2012, 0:15

mówiliście ze nikt prawie nie gra a tu prosze, na u2 prawie całe staty na żółto dzieki bonusowi od Kasjana
Obrazek
Uni2: Baal
Awatar użytkownika
King

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje