Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: ARKAN » 11 lis 2012, 2:25

moze ci inni przypomna jaka byla umowa tylko jakos dziwnie pozniej wszystko ucichlo z twej strony wiec nie pal glupa bo dobrze wiesz jak bylo i inni tez o tym pamietaja
Awatar użytkownika
ARKAN

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 2:30

bolo pisze:halls widze ze masz problem co do moich pkt!!! ale przeciez i Tobie nikt nie broni zainwestowac i podbic sie w pkt a ze nie masz zamiaru inwestowac lub Cie niestac na to to nie zazdrosc tego innym, a dlaczego ja sie chowam to jest moja sprawa i ile ja inwestuje!!!
my sie nie skarzymy tylko dzialamy w obronie slabszych nad ktorymi sie teraz pastwicie co widac po hali slaw
mozna sciagnac ochrone przy wypowiedzianej wojnie danemu sojuszowi i wtedy bedziecie mogli tluc kogo chcecie i ile chcecie, a nie zeby robic ludzia takie niespodzianki bo wy tylko tak chcecie!!!!!!

Nie mam problemu co do Twoich punktow,nie zazdroszcze Tobie poniewaz stac mnie na to by wlozyc kase w gre ale mam taka zasade ze nie pcham kasy tam gdzie to mi nie przyniesie zadnego zysku a juz tym bardziej pchac kase w gre.Chodzi o to zeby tacy jak Ty nie kupowali sobie ochrony przed atakami a do tej pory tak bylo.Ja rowniez jestem za slabszymi graczami i za tym zeby tacy gracze mieli mozliwosc zeby sie rozwijac.Zauwaz ze zawsze bedzie tak ze kazdy bedzie mial pretensje.Gracz top 30 ze atakuje go gracz top 5,gracz top 100 ze atakuje go gracz top 40 itd.Mozna ustanowic prog ktory bedzie ochranial graczy ale to i tak nic nie da poniewaz taki gracz bardzo wolno bedzie sie rozwijal.A nawet gdy juz przekroczy prog ochrony to tez bedzie mial pretensje ze atakuje go gracz top 5 bo ma wiecej punktow.Ja gram w tego typu gry od 10 lat i gdy zaczynalem gre na ogame to bylem na samym dole a gralo tam ponad 10 tys osob i potrafilem sie wybic do top 20.Jesli ktos potrafi grac to bez roznicy ile ma punktow i kto go atakuje.
halls123

Postautor: ARKAN » 11 lis 2012, 2:36

i pisalem ci juz bolo nie krzycz tyle,co ty dzwiekowiec jestes czy nie doslyszacy chcesz ludzi na huki brac czy jak,po drugie odzywa sie ten co nie skubie nigdy slabszych dobry samarytanin sie znalazl...
Awatar użytkownika
ARKAN

Postautor: pavlo3 » 11 lis 2012, 10:17

w stanie wojny zlikwidować ochronę i powiadomienia sms
pavlo3

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 10:41

no wstalem gdzie moje 10zl ile bede czekal . I przstancie pier.... jakies kolomyje o top 5 i 50 gracza bo to jest chore . Bo zawsze bedziemy okradani w nie ruwnej walce A dzis znowu gosc chce z 5mln punktuw okrasc tkury ma tylko 350tys .Czy to naprawde jest gra gdzie mozna cos zdzialac i sie dalej rozwijac czy nikt tego nie widzi ze to juz jest koniec tej gry
kinia

Postautor: pavlo3 » 11 lis 2012, 11:11

oddajcie moje 100 000 000 :lol:
pavlo3

Postautor: Kapitan Bomba » 11 lis 2012, 11:27

Kinia to ty zacząłeś pier.... jakieś kolomyje o top 5 i 50. to jest twoja linia obrony...
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 11:39

Kapitan Bomba pisze:Kinia to ty zacząłeś pier.... jakieś kolomyje o top 5 i 50. to jest twoja linia obrony...

nie maja linia obrony tylko jak jestes taki inteligentny to powiec jak sie rozwijac . Czy jestes takm ograniczony ze tego nie widzisz
kinia

Postautor: Kasjan » 11 lis 2012, 11:47

ochrona przywrócona (okaże się na jak długo),
jak widzicie trzeba znaleźć "złoty środek" a do tego potrzeba opinii WSZYSTKICH GRACZY a nie tylko najaktywniejszych,
temat na forum wisi od 5 października, przewijały się w kółko ciągle te same osoby pisząc że nie mają z kim grać

wyjaśnijmy na początek kilka spraw

1. Forum jest po to abyśmy tu pisali o przyszłości tej gry, i tak było dotychczas. Potrzebuję więcej głosów, więcej opinii aby wszyscy byli zadowoleni. Dlaczego odzywacie się dopiero po fakcie? Nie pierwszy raz wisi komunikat na głównej odnośnie ochrony! Chcesz mieć wpływ na przyszłość gry? Udzielaj się na forum. Nie chcesz się udzielać? Przyjmuj na klatę zmiany proponowane przez innych. Nie wymagam pisania wypowiedzi na 5 kartek A4, wystarczy jedno zdanie: "dobry pomysł / zły pomysł", a jak ktoś ma chęci to własną propozycję poda, mając kilka propozycji jesteśmy w stanie stworzyć coś dopasowanego do większości graczy.
  2. Użytkownik Kapitan Bomba od czasu gdy zmienił się właściciel gry nie jest i nie ma nic wspólnego z administracją gry. Nie wiem czy miał coś wspólnego z poprzednią, jak wtedy działał - dla mnie jest to nieistotne, może to zbieg okoliczności w nickach?. Dla mnie jest istotne to że teraz uczciwie gra, udziela się, podsuwa pomysły, udziela się na forum - jednym słowem pomaga w tworzeniu gry.
  3. gladiator,
    gladiator pisze:Radze wszystki gracza zeby nie inwestowali w te gre prawdziwej kasy bo i tak wałek wykreca albo reset uni jak to zawsze robili a kto ma miec surowce jak kp. bomba to itak bedzie je miał :D
    gracze - lepiej wypijcie sobie po piwie niz wydawac na oszustów !!!
    Ta gra i tak nie ma przyszłości patrzac na to co robia.
    Jak mozna sie rozwijac jak gracz który gra powiedzmy pół roku moze atakowac kogos kto gra tydzien to jest kpina i wręcz wyłudzanie pieniedzy od nowych chetnych do gry.
    Olejcie ta gre ......

"reset uni jak to zawsze to robili" - to robili poprzednicy, jak widzisz resetu nie było, powstało nowe uni... mówisz że gra nie ma przyszłości? cały czas pracujemy nad czymś nowym, może czasami trochę czasu schodzi jednak prace posuwają się do przodu co na chwilę obecną widać, przez ostatnie pół roku zrobiliśmy więcej niż poprzednia administracja przez cały okres istnienia gry! chociażby błędy - ile zostało poprawionych... ? widzę że cały czas żyjesz z przekonaniem że administracja się nie zmieniła a to co piszesz to najzwyklejsze zniesławienie bo nikt nie został oszukany,
    dziwi mnie to co piszesz bo znaliśmy się z okresu gdy jeszcze byłem zwykłym graczem i była poprzednia administracja ... i już wtedy widziałeś że nie mam z nimi nic wspólnego
  4. kinia
    kinia pisze:tu tez byly z kolejka badan i nic z tym nie zrobili nie cofneli przekretow tylko zlikwidowali kolejke na badania wstawiales kolejke badan i cofales i surke miales X 2 u siebie tak sie dorabiali

ten sam problem co gladiator - "tak sie dorabiali" - mowa o poprzednich właścicielach, u mnie również problem był z kolejką, każdy kto zgłosił problem miał zwrot 100% surowców + mały bonus zadośćuczynienia, ta kolejka to nie jest funkcja do dorabiania się tylko BŁĄD z którym nie możemy sobie na chwilę obecną poradzić, dlatego bezpieczniej dla graczy (bo nie każdy mówił że mu badania wcięło) kolejka została wyłączona
  5. powiadomienia SMS są darmową/gratisową usługą, pozostaje darmowa bo nie możemy brać odpowiedzialności za operatora (który już kilkukrotnie zawalił)
  6. na koniec - da się zauważyć że administracja juz nie ta sama, za ich czasów czegoś takiego nie było (zakładka bonusy miała bardzo duży priorytet na liście prac, po to żeby co jakiś czas rozdać małe conieco dla wszystkich)
    halls123 pisze:Dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan daje bonusy,dlaczego nie krzyczycie jak Kasjan robi konkursy?

w tym temacie pojawiło się za dużo offtopicu, nie wyzywajcie się tutaj o sprawy które były między wami ...
niech każdy się zapozna z tym co jest na chwilę obecną, temat będzie musiał być oczyszczony ze śmieci
Awatar użytkownika
Kasjan
Administrator

Postautor: Kapitan Bomba » 11 lis 2012, 11:52

Mam ci napisać poradnik?? podobno grasz od roku na 1 uni i chyba powinieneś wiedzieć jak się rozwijać, ale jeśli chcesz to zrobię to dla ciebie
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje