Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:21

Kapitan Bomba i reszta adminow chcemy tylko cofniecia tego co zrobiliscie dzis nie wspomne tych moich 10zł.
Ma pytanie czy tak moze byc z tym ze gracz 50mln moze atakowac gracza z 300 000 punktow ja gralem aktywnie wiec za miesiac to bym go ja zlal a tak odebralisnie jakie kolwiek szanse tym aktywnym. To do was nie dociera. wiec zresetowac system i bedzie git
kinia

Postautor: Kapitan Bomba » 11 lis 2012, 0:27

ja nie toleruję takiego zachowania wobec mnie. Jakbyś w miarę regularnie farmił to byś wiedział, że codziennie zgarnia się zbliżoną ilość surówki. Co do gracza "Toma" się nie wypowiadam, bo przy pierwszej mojej próbie nawiązania z nim rozmowy zachował się jak nazbyt ambitny burak ze wsi i za takiego go uważam do tej pory. Głupi jesteś, jeśli myślisz że cheatowałem, lub cheatuję.

To jest uczciwe, że gracz 50kk pkt atakuje gracza 300k, i uczciwe jest to, że gracz mający 300k ma taką samą szansę się obronić, jak gracz mający 500kk
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 0:30 przez Kapitan Bomba, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba

Postautor: gladiator » 11 lis 2012, 0:28

Radze wszystki gracza zeby nie inwestowali w te gre prawdziwej kasy bo i tak wałek wykreca albo reset uni jak to zawsze robili a kto ma miec surowce jak kp. bomba to itak bedzie je miał :D
gracze - lepiej wypijcie sobie po piwie niz wydawac na oszustów !!!
Ta gra i tak nie ma przyszłości patrzac na to co robia.
Jak mozna sie rozwijac jak gracz który gra powiedzmy pół roku moze atakowac kogos kto gra tydzien to jest kpina i wręcz wyłudzanie pieniedzy od nowych chetnych do gry.
Olejcie ta gre ......
gladiator

Postautor: gladiator » 11 lis 2012, 0:31

Kapitan Bomba pisze:ja nie toleruję takiego zachowania wobec mnie. Jakbyś w miarę regularnie farmił to byś wiedział, że codziennie zgarnia się zbliżoną ilość surówki. Co do gracza "Toma" się nie wypowiadam, bo przy pierwszej mojej próbie nawiązania z nim rozmowy zachował się jak nazbyt ambitny burak ze wsi i za takiego go uważam do tej pory. Głupi jesteś, jeśli myślisz że cheatowałem, lub cheatuję.

naprawde ?
Co mi chcesz dziecko w brzuch wciskac ?
Mozesz to mówic gracza którzy nie wiedza o co chodzi ale stara gwardia to wie i nie rób z siebie takiego idioty.
Co do farmienia to wiem ile mozna było wtedy wyciagac ......
chyba nie wiesz z kim gadasz teraz.
gladiator

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:36

gladiator pisze:
Kapitan Bomba pisze:ja nie toleruję takiego zachowania wobec mnie. Jakbyś w miarę regularnie farmił to byś wiedział, że codziennie zgarnia się zbliżoną ilość surówki. Co do gracza "Toma" się nie wypowiadam, bo przy pierwszej mojej próbie nawiązania z nim rozmowy zachował się jak nazbyt ambitny burak ze wsi i za takiego go uważam do tej pory. Głupi jesteś, jeśli myślisz że cheatowałem, lub cheatuję.

naprawde ?
Mozesz to mówic gracza którzy nie wiedza o co chodzi ale stara gwardia to wie i nie rób z siebie takiego idioty.

tak tak widzialem co bylo kto kogo farmil hahahah
kinia

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:36

gladiator pisze:

naprawde ?

tak tak widzialem co bylo kto kogo farmil hahahah
kinia

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 0:42

kto moze udzielic mi informacji ile istnieje 1 unia ??
bolo

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:44

bolo pisze:kto moze udzielic mi informacji ile istnieje 1 unia ??

ja gralem rok
kinia

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 0:47

kinia pisze:
bolo pisze:kto moze udzielic mi informacji ile istnieje 1 unia ??

ja gralem rok

przyjmijmy ze istniala rok i byly zasady jak do dzis, dlaczego na skutek nacisku sojuszu arkana zasady zostaly zmienione bez ostrzezenia innych uczestnikow gry??
bolo

Postautor: King » 11 lis 2012, 0:49

od pazdziernika 2011, jakos w luty/marzec nastapilo wywlenie sporej ilosci bledow i virtualweb(poprzedni wlasciciel) uciekl od gry, od czerwca jest to co teraz

ps
na uni 1 nigdy niebylo resetow
Obrazek
Uni2: Baal
Awatar użytkownika
King

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje