gracze zakładają kilka kont, anty zamieniają na surowce i ściągają wszystko na główne konto,
w związku z tym dzisiaj urodziły się następujące pomysły,

narutoo pisze:pomysl jest dobrymoim zdaniem jednak limit moglby byc wiekszy, osiagniecie 100k pkt to chwila w zasadzie i wtedy wytrwali recydywisci i tak zlamia regulamin, tak mi sie bynajmniej wydaje.
Kasjan pisze:Z tego powodu chcę właśnie wprowadzić ZAKAZ ( chyba tego słowa zabrakło ) przekazywanie floty i surowców słabym graczom,
mają przecież 500 000 antymaterii na rozruch i dostaną jeszcze 7 dni nietykalności,
a co z resztą graczy? wypowiecie się?
Bzyk pisze:Jestem za, limit na surowce może zostać taki, jaki jest proponowany czyli 100 000. Limit na pożyczanie floty, czyli misja stacjonuj, przynajmniej do 1 000 000 pkt. Natomiast dla graczy, którzy przekroczyli 500 000 000 pkt., zniesienie ochrony punktów aby atakować gracza x10 silniejszego lub słabszego. Wiąże się to oczywiście z wprowadzeniem odpowiednich zmian w regulaminie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość