Kapitan Bomba pisze:a nie lepiej zrobić paczki mające odwrotne działanie, czyli obniżające badania a dające anty??
MbroTcheR pisze: » 12 lis 2012, 15:58
Wiesz tak szczerze ja za tym nie jestem. Ponieważ kupując te pakiety wiedziałeś co robisz i to była twoja decyzja i nikt cię do tego nie zmuszał. A mogłeś np. kupić surowce za to a nie teraz będzie cofanie i zwracanie anty. Jakim prawem????
MbroTcheR pisze: » 11 lis 2012, 23:36
To sobie pamiętaj, ale ja bym ci tej anty nie oddał bo dokonałeś wyboru i tyle. Masz pecha z tym no niestety, za błędy się płaci i tyle.
MbroTcheR pisze: » 11 lis 2012, 22:06
ja na miejscu kasjana bym tego nie zrobil to byl twoj wybor. Podnoszac badania i magazyny wiedziales co robisz
Kapitan Bomba pisze:Bolo nie miej do mnie pretensji bo właśnie walczę o twoją sprawę w tym momencie, ale widocznie z jakiegoś powodu nie możesz tego ogarnąć... Uciekłeś z punktami, żeby zapewnic sobie bezpieczeństwo, albo z innego powodu (nieważne) skoro dążymy do tego, aby mimo wszystko móc cię atakować to przynajmniej odzyskaj swoją antymaterię. Ja kombinuję jak zwrócić anty nie narażając administracji na dodatkowe problemy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości