Tak marku, wg Cb jak zauważyłem to najlepiej byłoby:
-ruch flot bojowych w 1-2 minuty w układzie
-ruch statków cywilnych : patrz wyżej
-niezniszczalne obrony a szczególnie platforma orbitalna !!!
-speed gry do du*y
-wydobycie do du*y
piszesz że nie ma nowych graczy. Na 100% dużo by zostawało jakby były takie prędkości gry. Orałbyś ich jak głupi przy prędkościach jakich chcesz. Prędkości złe statków ? Jesteś chyba jedyną osoba, której te prędkości nie odpowiadają !!! I tak jak dla mnie są za szybkie, patrzę przez pryzmat włąsnie nowych graczy.
Tak włąśnie wróciłem po przerwie świątecznej i mam zamiar dokończyć szybkie działa. Tak nie będzie już monopolu na mny i avki !!! Tak będzie trzeba latać wszystkimi statkami, kombinować duzo . A nie z automatu wysyłać 1000 cnów albo 100 mnów.
Ale moment zaraz będzie krzyk, że strasznie dużo palą te stateczki itd. Tak ostatni upek powodował to, że duża ilość bojowych ma zwiększone spalanie na o 50-100% poprzedniej wartości.
Ojejku ale te statki dużo palą i wg !!! Ale chwila, chwila, nie przeszkadzało to jak paliły 2 razy mniej przy 6cio krotnie mniejszym wydobyciu !!!! Tak, tak, to ja Kasjana po długich negocjacjach przekonałem żeby zwiększyć wydobycie kopalń z x8 na x50. Dobrze Kasjanie piszę jest obecnie x50 czy nawet więcej.
Ale nie lepiej jest krzyczeć na mnie, że ja to źle że ja tamto źle. Ze tamto wg to pod siebie robiłem. itp, itd....
Nawet Marku nie zdajesz sobie sprawy ile ja w tą grę włożyłem pracy. Na ile ja odpisałem PW, i na ile ja odpisuję.
Doceń to i przestań marudzić, że jest źle. Bo jest zdecydowanie lepiej niż było 3 lata temu.