Może by tak zwiększyć wydobycie norium bo obecnie jest 0 a przydało by się z 50 minimum xD
A po drugie trochę bez sensu są te ustawienia ataków bo niby jak można konkurować z kimś kto ma powyżej 45 milionów pkt ??
dante1945 pisze:Może by tak zwiększyć wydobycie norium bo obecnie jest 0 a przydało by się z 50 minimum xD
A po drugie trochę bez sensu są te ustawienia ataków bo niby jak można konkurować z kimś kto ma powyżej 45 milionów pkt ??
dante1945 pisze:Rozumiem że od teraz Admini robią klona Ogame ?? Mi się wydawało od początku że raczej ta gra miała zmierzać w zupełnie innym kierunku i być przeciwieństwem Ogame no ale cóż. Według mnie zamiast robić zmiany w atakach i wydobyciu powinno się zwiększyć ilość graczy. Co do wydobycia bardzo mnie cieszy jego zwiększona ilość. A wracając do graczy orłem nie trzeba być by zachęcić ludzi do grania wystarczy dobra reklama i tyle.
PS. Drodzy Admini jeśli byście chcieli to mogę wam pomóc przy reklamie dajcie znać na PW to na pewno się dogadamy xD
Kasjan pisze:Jeśli chodzi o IRONMAN'a to jego strategia zawsze doprowadzała do tego że zawsze był najpotężniejszym graczem,
patrząc na pozostałych zaczyna coś się dziać
narutoo pisze:Kasjanie napisales:
myślę właśnie że eksperymentowanie jest najlepszą drogą do uzyskania najlepszych efektów,
doszliśmy do wniosku że lepiej będzie mniejszymi krokami wprowadzać zmiany i obserwować
Jak obserwacje sytuacji sebzola ? maly kroczek zniszczyl najsilniejszego gracza na uni, automatycznie zmienila sie sytuacja na uni o 180 stopni teraz iron "panuje" malo tego czego wczesniej nie bylo moze kazdego zlupic kto ma wiecej niz 500k pkt,
nie wiem co tu sie dzieje od pewnego czasu ale to wola o pomste do nieba, mowiles o ozywieniu rozgrywki, faktycznie jezeli rozumiesz pod tym pojeciem to iz najsilniejszy gracz moze gwalcic kogo zechce to osiagneliscie cel. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości