Bzyk pisze:Zacząłem grac w tą grę własnie dzięki powiadomieniom sms o atakach i uważam ten nowatorski pomysł za bardzo dobry. Opcja ta jest jedną z rzeczy które wyróżniają tę grę od innych gier o podobnej tematyce. A reszcie, którym to się nie podoba to jest opcja aby tych powiadomień nie dostawać, wystarczy nie podawać nr telefonu. To wszystko w tym temacie
. Możecie sobie pisać co chcecie, zdania nie zmienię tylko dlatego ze macie takie widzi mi się.
halls123 pisze:po prostu nie potrafisz sie ochronic przed atakami i liczysz na powiadomienia o atakach.Gdyby nie powiadomienia to bys ciagle tracil wszystko co masz
Bzyk pisze:halls123 pisze:po prostu nie potrafisz sie ochronic przed atakami i liczysz na powiadomienia o atakach.Gdyby nie powiadomienia to bys ciagle tracil wszystko co masz
Na prawdę. No cóż tak doświadczonemu graczowi jak ty tylko raz udało się mnie złapać, jak nie miałem dostępu do neta:) a teraz cały czas uciekasz
i pewnie sam masz włączone powiadomienia.
lol
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości