Cześć wszystkim Graczom i Administracji
Jestem w miarę świeżym graczem na tej zacnej grze ale za to aktywnym ( do dziś - było nas 11 a będzie znów 10
) bo widzę, że faktycznie spędzanie czasu i próba pogrania tu nie ma sensu w związku z pożyczanie floty. Nie chodzi mi tu o uskarżanie się na konkretnego gracza bo niczyją winą ( żadnego gracza - ale samej ADMINISTRACJI już tak
) jest to, że ma taką możliwość i z niej korzysta. Dyskusja tu toczy się jak zauważyłem bardzo długo i jest jak w Sejmie - nic z niej nie wynika. Do brzegu - co mi po tym, że wybuduję sobie w miarę dobrą flotkę, żeby porywalizować z graczami w moim zasięgu, jak wówczas taka osoba pożycza 6x wartość mojej floty i zaczyna akcję niszczenia kulek bo ma na to nieograniczone możliwości właśnie dzięki tym zasadom ( ukłon w stronę adminów ). Ja muszę latać całymi dniami i farmić aby się czegoś dorobić, pilnować floty a gracz z silnego sojuszu raz dziennie w dowolnej dla niego porze wchodzi i obserwuje i na pewno się cieszy:P Jak już ja się napocę i coś osiągnę a on uzna, że tyle już go satysfakcjonuje - pożycza flotkę i zaczyna polowanie. Oczywiście ja mogę się bronić - pilnować księżyców, robić nowe tylko pytam się po co !!! Ta walka nie jest równa i tylko ja spędzam czas i pracuję a on się loguje kiedy chce i nie musi się wcale wysilać. Jak zwiększam stan mojej floty - on spokojnie dopożycza 6x tyle i sobie ją trzyma bez stresu. Dlatego proszę administrację o konkretną odpowiedź - kiedy zostanie zabronione pożyczanie floty. Z moim głosem jest 80% do 20%. Ale nadal cisza. Przepraszam, że tak się rozpisałem
Ograniczam swoją aktywność do niezbędnego minimum, poważnie myślę o likwidacji mojej floty i wciśnięciu urlopu - bo żal mi mojego czasu. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich.