Hej Wszystkim,
Jest propozycja stworzenia nowego U, przy czym zostałyby zablokowane na nowe rejestracje już istniejące U.
Mielibyście możliwość wystartowania od nowa bez sztucznego nabijania pkt.
Co o tym sądzicie?
Bzyk pisze:Ja mogę się zgodzić na przeniesienie do nowego U ze wszystkim co do tej pory osiągnąłem na U2. Szczerze mówiąc za dużo wysiłku włożyłem w to konto a z drugiej strony trochę mi się nie chce zaczynać wszystkiego od nowa, brak czasu.
Dlaczego mielibyśmy ograniczać możliwość rejestracji na obecne uni, czyli likwidować je? Nie można stworzyć kolejnego U o innych parametrach niz obecne? Z tego co wiem U2 i tak ma najwięcej graczy. Gracze którzy będą chcieli mogą zacząć grę od nowa.
Kasjan pisze:1. Nie ma opcji aby na początku od razu przenosić konta z U2 na U4 bo to nic nie zmieni w stosunku do U2 - nadal na U2 są mocne konta które zniechęcają
2. Czarno widzę blokadę avatarów etc... mamy U3 Classic i regularnie dostajemy pytania od graczy "a czemu nie ma tu tych lepszych statków?"
SORBOL pisze:Świetny pomysl:)....Wszystko zaczac od nowa...kazdy rowne szanse:)....tylko nie moze byc przesadzone to nowe U.....Najlepiej bez zadnych pakietow.....na ekspedycjach tylko sama antymateria.....a do reszty kazdy dochodzi sam....kazdy sie rozbudowuje sam z wlasnych surowcow oraz tych wywalczonych.....Wszystko mozna budowac jak na U1 czy tez U2:)......Powinien to byc calkowicie nowy U bez zadnych przenosin ze starych U......ZUPELNIE NOWY....KAZDY ZACZYNA OD ZERA:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości