drebot pisze:Dziękuję, dziękuję. Obliczyłem już ile Szanowna Adminka jest mi winna surowców( wszystko zaokrąglam na moją niekorzyść )
Z góry dziękuję za udany event. Kwestię przesłania powyższych surowców pewnie uzgodnimy![]()
No chyba, że się coś nie zgadza![]()
PS. Nagrodę za czwarte miejsce chcę się zrzec dla osoby, która była po mnie w rabowaniu surowców.
Alhana pisze:drebot pisze:Dziękuję, dziękuję. Obliczyłem już ile Szanowna Adminka jest mi winna surowców( wszystko zaokrąglam na moją niekorzyść )
Z góry dziękuję za udany event. Kwestię przesłania powyższych surowców pewnie uzgodnimy![]()
No chyba, że się coś nie zgadza![]()
PS. Nagrodę za czwarte miejsce chcę się zrzec dla osoby, która była po mnie w rabowaniu surowców.
Nie bądź taki hop do przodu proszę.
Zostały sprawdzone dzienniki lotu, wiem w jaki sposób zdobyłeś tyle surowców.
Za oszustwo zostajesz z dyskwalifikowany.
Odnośnie kwestii źle sformułowanego regulaminu, którą podjąłeś na czacie.
Moralność graczy jest dla nas istotna, dlatego też chcemy kierować się zaufaniem jakim Was - graczy darzymy.
Ewidentnie wykorzystałeś miękka formę regulaminu, a co za tym zlekceważyłeś nasze zaufanie.
Robimy wszystko co w naszej mocy aby urozmaicić grę, biorąc przy tym pod uwagę to ile możemy Wam dać w podziękowaniu że jesteście z nami.
Nie doceniasz tego.
Tym razem zniesiemy kare za nadużycie i próbę wyłudzenia, czym ewidentnie jest Twoje zachowanie.
Jeżeli dojdzie ponownie do podobnej sytuacji - kara zostanie naniesiona.
Do reszty graczy biorących udział w konkursie.
Przepraszam Was ale dzięki zagrywce kolegi, jestem zmuszona sprawdzić wszystkie raporty.
Liczę na Waszą wyrozumiałość.
halls123 pisze:Wiedzialem ze to byl przekret![]()
![]()
Drebot jestes oszustem![]()
![]()
Wiem ze to nie jest Twoj pierwszy przekret jaki tutaj zrobiles,grasz nie uczciwie.Tak jak Alhana napisala ze kazdy stara sie aby ta gra sie rozwijala,kazdy poswieca swoj czas a Ty zachowales sie jak gowniarz i probowales wyludzic surowce.
Ciekawe czy w realu tez zachowujesz sie w ten sam sposob.Dla mnie jestes zwyklym zlodziejem.
drebot pisze:Nic nie zrobiłem, co naruszałoby regulamin. To, że macie niedomówienia w regulaminie to nie moja wina.
Ale tak czy inaczej pokazałem jednego z bugów jaki jest w grze. A tak nie powinno być, wg mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości