drebot pisze:Dziękuję, dziękuję. Obliczyłem już ile Szanowna Adminka jest mi winna surowców ( wszystko zaokrąglam na moją niekorzyść )
Z góry dziękuję za udany event. Kwestię przesłania powyższych surowców pewnie uzgodnimy
No chyba, że się coś nie zgadza
PS. Nagrodę za czwarte miejsce chcę się zrzec dla osoby, która była po mnie w rabowaniu surowców.
Alhana pisze:drebot pisze:Dziękuję, dziękuję. Obliczyłem już ile Szanowna Adminka jest mi winna surowców ( wszystko zaokrąglam na moją niekorzyść )
Z góry dziękuję za udany event. Kwestię przesłania powyższych surowców pewnie uzgodnimy
No chyba, że się coś nie zgadza
PS. Nagrodę za czwarte miejsce chcę się zrzec dla osoby, która była po mnie w rabowaniu surowców.
Nie bądź taki hop do przodu proszę.
Zostały sprawdzone dzienniki lotu, wiem w jaki sposób zdobyłeś tyle surowców.
Za oszustwo zostajesz z dyskwalifikowany.
Odnośnie kwestii źle sformułowanego regulaminu, którą podjąłeś na czacie.
Moralność graczy jest dla nas istotna, dlatego też chcemy kierować się zaufaniem jakim Was - graczy darzymy.
Ewidentnie wykorzystałeś miękka formę regulaminu, a co za tym zlekceważyłeś nasze zaufanie.
Robimy wszystko co w naszej mocy aby urozmaicić grę, biorąc przy tym pod uwagę to ile możemy Wam dać w podziękowaniu że jesteście z nami.
Nie doceniasz tego.
Tym razem zniesiemy kare za nadużycie i próbę wyłudzenia, czym ewidentnie jest Twoje zachowanie.
Jeżeli dojdzie ponownie do podobnej sytuacji - kara zostanie naniesiona.
Do reszty graczy biorących udział w konkursie.
Przepraszam Was ale dzięki zagrywce kolegi, jestem zmuszona sprawdzić wszystkie raporty.
Liczę na Waszą wyrozumiałość.
halls123 pisze:Wiedzialem ze to byl przekret
Drebot jestes oszustem
Wiem ze to nie jest Twoj pierwszy przekret jaki tutaj zrobiles,grasz nie uczciwie.Tak jak Alhana napisala ze kazdy stara sie aby ta gra sie rozwijala,kazdy poswieca swoj czas a Ty zachowales sie jak gowniarz i probowales wyludzic surowce.
Ciekawe czy w realu tez zachowujesz sie w ten sam sposob.Dla mnie jestes zwyklym zlodziejem.
drebot pisze:Nic nie zrobiłem, co naruszałoby regulamin. To, że macie niedomówienia w regulaminie to nie moja wina.
Ale tak czy inaczej pokazałem jednego z bugów jaki jest w grze. A tak nie powinno być, wg mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości