sebzol pisze:Killooki jestem tego dobrym przykladem ;] bedac w pracy stracilem wszystko do cna z czym prxy mojej obronie i flocie agresor za duzo nie stracil. Hala slaw.. pozdro ;]
Jesteś typowym przykładem, czego ? Tego, że jak sam straciłeś wszystko to zacząłeś jęczyć itd. Ale sam to już zapomniałeś jak jechałeś wszystkich dookoła i wszystko było dobrze....
Ale faktem jest, że jest bład w grze. Powoduje on, że podczas walki tarcza i pancerz statków, po każdej ze stron, jest liczony jako suma i traktowany jako jeden statek. Wspominałem o tym błędzie już dawno temu ale jak widać nikt się do tego nie przyłożył. Wiadomo, szybkie działa mają tutaj też sporo do powiedzenia ale bez przesady....500k meganiszczarek niszczy 230k meganiszczarek i żadna z mnów ze strony atakującej nie spadła. Dziwne to jest i trzeba poprawić. I jak widać tam w hali sław flota ajrona jest traktowana jako jeden statek o pancerzu 122.227.805.000 natomiast sebzol ma broń na 99.360.000.000 i wg tego nie mógł go przebić
Ale powinno to być liczone że ajron ma 500k mnów o łacznej sumie pancerza 122.227.805.000 ale powinien on być rozdzielony na liczbę statków którą posiada. I tak powinno być liczone z każdej ze stron.
Suma broni wszystkich statków jak najbardziej traktować jako jednostkę, ale sumę pancerzy i tarczy rozdzielić trzeba na poszczególne jednostki. Czyli broń jaka wchodzi obrażenia rozdzielić na poszczególne statki.
Szanowni admini, i nie tylko, teraz rozumieją?
Tutaj znajduje się wątek, e którym to opisałem ( zwróćcie uwagę na datę ):
blad-walki-t467.html