halls123 pisze:troche polatalem i mam pewna uwage.Po zniesieniu limitu punktow co do atakow to nowi i slabsi gracze nie maja szans.Znowu bedzie tak ze dostana zloma i zrezygnuja z gry.
Co do przyspieszenia gry to jestem za ale z tym limitem to bedzie przypal,topowcy rozwala slabszych i bedzie po grze.
Ktos kto osiagnie limit punktow 500000 zostanie natychmiast zmiazdzony przez top 10.
Nie wiem czym sie kierowala administracja wprowadzajac takie zmiany ale jakby ktos nie zauwazyl to ta zmiane popieraja tylko topowcy a slabszych graczy nikt nie zapytal o zdanie.
Teraz trzeba by bylo sie zastanowic czemu mialaby sluzyc ta zmiana,temu zeby topowcy mieli kogo atakowac czy temu zeby bylo wiecej graczy?Odpowiedz chyba jest prosta
Te zmiany byly by na miejscu gdybysmy zaczynali wszystko od nowa na nowym Uni jak byla mowa ale nie w srodku gry.
Dlatego cały czas postuluję o zmniejszenie prędkości, by floty tak szybko nie smigały po galaktyce. Wiadomo, że jak wolniejsza flota to analogicznie do tego wykonujemy mniej ataków w danym czasie co pozwoli ustrzec się od takich sytuacji jakie opisałeś powyżej.
PS wczoraj miałem możliwość zezłomowania trzech całkiem licznych flot ale nie zrobiłem tego. Dlaczego ? Napisałem do właścicieli by nie zostawiali flot tak na planetach bo nastepnym razem dojdzie do złomu. Jeden z nich mi odpisał, że w tym czasie się kąpał. Jak widać przy takiej prędkości wykąpać się nawet nie można. Dlatego ileż razy można prosić o zmniejszenie prędkości tej gry by spokojnie można było umyć się, skorzystać z wc, zrobić obiad itd..... wartość prędkości floty wynosi obecnie "trzy" ? Tak ? Zmniejszcie ją do 2 a nawet wróćcie do bazowej wartości jaka wynosi "jeden" ( i tak będzie to dosyć duża prędkość ) . Zróbcie tak a będzie o wiele lepiej gra przebiegać wszystkim. I pisze to właśnie ze względu na słabszych graczy.
halls123----> to co pisałeś wyżej to w 99% myślałeś o sobie. Wiesz o tym, że jak zejdziesz z urlopu to będzie złom połączony ze stratą kulek i dlatego bardzo sprzeciwiasz się zaistniałym zmianom,