Kurde dyskusja trwała na dobre i to bez mojego udziału normalnie. Jak widać jest podejmowanych kilka tematów do rozmowy. Pierwszy to przeniesienie graczy z u3 na u2.
A tego co się orientuję to są chyba różnice w prędkościach na nich. Jeżeli tak to:
-Nie jest problemem dla Kasjana znienic pewnych ustawień na u3. Otóż dać możliwość graczom wymiane obrony i statków na 100% wartości w surce i zamianę w dowolne statki, obrone dostępne na u2 . A co najważniejsze póxniejsze pomnożenie jej o wartość speeda wydobycia między u2 a u3. Nie jest problemem napisanie tez arkusza kalkulacyjnego, który zliczyłby dotychczasowe zużycie surki na badania i budynki. I wiadomo pomnożyć daną sumę w każdej wartości o wyżej określoną różnice wydobycia i zobaczenia ile o uzyskaną nadwyżkę surków dałoby się podnieść daną wartość badania lub budynku. Sprawiedliwe ? Mi się wydaje że jak najbardziej.
-kolejny temat to taki, że : "ło boże matko przenajświętsza jak mam pokonać tego drebota a gram dopiero 3 tygodnie(miesiące)" Otóż mówię Wam nupki. NIE DACIE RADY
. Pracowałem na to 4 lata gry i nie dacie rady mi podskoczyć. Będziecie robili FSy to was nie rusze proste. Czasem zezłomuje by zrobić kulke jak jej jeszcze nie macie i tyle. Voytas i ja latamy i robimy co chcemy. Ja jestem spokojny, On bardzo agresywny. Pilnujecie się i nic Wam nie jest. ( oczywiście czaje się na niego. Czekam tylko na odpowiednią chwile jak to było z innymi graczami ).
I na sam koniec ostatni temat " ło boże mario itd ci z top 10 mnie cały orają a jestem tydzień po ochronce.Trzeba zmienić mozliwośc ataku !!! " Otóż ten temat był już przerabiany i nie sprawdził się. Takie sztuczne ograniczenie zostało zniesione. A co do reszty patrz akapit wyżej.
W miarę czasu coś sobie pewnie przypomnę i dopiszę
.... wnerwiłem się robię GSy, trzeba kulki zbijać.