drebot pisze:Własnie zastanawialiśmy się czy nie podnieść speeda flot x2 i dodatkowo nie zwiększyć prędkości transporterów o ileś tam %.
Teraz zajmuje się szybkimi działami i jeszcze trochę to potrwa.
Czekamy na więcej opinii na temat prędkości flot.
marek pisze:Powiem to tak możecie mnie za to zbanować wywalić czy co tam chcecie . Ta spieprzyliście sprawę ze po pracy nie można posiedzieć w spokoju , tylko czekać 1,5 godziny nim minerały się pozbiera a nie wspomnę by zagrać sobie z fona w ciągu dnia. To miała być rozrywka a nie jakieś uwiązanie kogoś przed kompem nie wiem czy tylko ja to widzę a może wszystkim to tak odpowiada żenada panowie
marek pisze:Ludziska było tak przychodziłem z pracy o XX.XX zbierałem surowce w 20 minut i flota startowała sobie gdzieś na na 12 godzin . Sory panowie ale jest teraz kicha od 1 do 1,5 godziny trzeba siedzieć by wystartować. A jak ktoś wraca o 23 z pracy i chce zebrać surowce i jeszcze sobie z żoną pobaraszkować to żona już śpi w tym czasie, i w pół roku rozwód albo koniec gry . sama flota że lata wolno to nie problem , tylko zbiórka surowców nie może tyle trwać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości