Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 21:53

haha no to sie usmialem.

Bolo jest kierowca busa wiec ja kupie u Niego bilet do Niemiec a gdy mnie tam zawiezie to powiem mu sluchaj stary odwiez mnie do Polski i oddaj mi kase bo ja sie jednak rozmyslilem z przyjazdu tutaj.

Wy chyba najpierw cos piszecie a pozniej myslicie (jesli wogole myslicie )
halls123

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 21:54

MbroTcheR pisze:bolo a ty myślisz ze co że antymateria to nie kosztuje i ma ci oddać anty i co i poziom magazynów i badań zostawić jeszcze może???

jak bys czytal uwaznie to co sie pisze wiedzial bys ze pisalem o zwrocie anty i anulowaniu podbitych pkt i co za tym idzie badan czy tez magazynow!! co za tym idzie bedziemy wszyscy w jednym przedziale pkt wiec dostaniecie o 4 czy 5 osob wiecej do atakowania a na tym wam chba najbardziej zalezy!!! a dlaczego jak ja podniose sobie budynki kopalni na powiedzmy 40 poziom mam karmic innych!!! skoro ktos nie inwestuje w kopalnie i jest caly czas na jednym poziomie pkt!!!
bolo

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 22:01

halls123 pisze:haha no to sie usmialem.

Bolo jest kierowca busa wiec ja kupie u Niego bilet do Niemiec a gdy mnie tam zawiezie to powiem mu sluchaj stary odwiez mnie do Polski i oddaj mi kase bo ja sie jednak rozmyslilem z przyjazdu tutaj.

to co ja robie to jest moja sprawa a nie Twoja i jak czegos nie wiesz do konca to sie nie wypowiadaj wogole dobrze!!!!!!!!!!
bolo

Postautor: MbroTcheR » 11 lis 2012, 22:06

masz pecha bolo, ja na miejscu kasjana bym tego nie zrobil to byl twoj wybor. Podnoszac badania i magazyny wiedziales co robisz, a jak kasjan zrobi tak ze ochoran do 500tys pkt to na to samo wydzie i nie musi oddawac ci anty i obnizac poziomow
MbroTcheR

Postautor: Bzyk » 11 lis 2012, 22:12

Panowie Halls i Mbrother prosiłbym o pisanie postów, które coś wnoszą do tematu a nie powtarzacie te same bzdury i obrażacie ludzi razem z Arkanem. Płyta wam się zacięła? Ile wy właściwie macie lat? Jak nic sensownego nie macie do dodania to proszę o nie zaśmiecanie tematu.

Dziękuje
Awatar użytkownika
Bzyk

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 22:15

MbroTcheR pisze:masz pecha bolo, ja na miejscu kasjana bym tego nie zrobil to byl twoj wybor. Podnoszac badania i magazyny wiedziales co robisz, a jak kasjan zrobi tak ze ochoran do 500tys pkt to na to samo wydzie i nie musi oddawac ci anty i obnizac poziomow

ja mam gdzies wydane 100zl na antymaterie bo jak bede potrzebowal to kupie sobie nastepna paczke a nie zgadzam ja i sadze ze wielu innych na zniesienie obrony pkt chce zejsc z pkt i anulowac zakupione paczki nawet za koszt ponieione na zakup antymateri !!!!
bolo

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 22:16

bolo pisze:
halls123 pisze:haha no to sie usmialem.

to co ja robie to jest moja sprawa a nie Twoja i jak czegos nie wiesz do konca to sie nie wypowiadaj wogole dobrze!!!!!!!!!!

wiem co robisz.Jestes zwyklym tchorzem i boisz sie atakow na siebie wiec za kase nabiles sobie lewych punktow.Teraz srasz w gacie ze ta kase szlak trafi bo i tak bedziesz farmaPewnie w realu tez jestes pomiatany i chowasz sie po kątach. :lol:
halls123

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 22:28

halls123 pisze:wiem co robisz.Jestes zwyklym tchorzem i boisz sie atakow na siebie wiec za kase nabiles sobie lewych punktow.Teraz srasz w gacie ze ta kase szlak trafi bo i tak bedziesz farmaPewnie w realu tez jestes pomiatany i chowasz sie po kątach. :lol:

wiesz ze dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele!!! a to co piszesz to najzwyklejsze zniesławienie!!! i dalsza dyskusja z Toba nie ma najmniejszego sensu!!
bolo

Postautor: halls123 » 11 lis 2012, 22:31

bolo pisze:
halls123 pisze:wiem co robisz.Jestes zwyklym tchorzem i boisz sie atakow na siebie wiec za kase nabiles sobie lewych punktow.Teraz srasz w gacie ze ta kase szlak trafi bo i tak bedziesz farmaPewnie w realu tez jestes pomiatany i chowasz sie po kątach. :lol:

wiesz ze dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele!!! a to co piszesz to najzwyklejsze zniesławienie!!! i dalsza dyskusja z Toba nie ma najmniejszego sensu!!

Napisalem prawde a jak Ci sie nie podoba to podaj mnie do sadu.Jestes tchorzem i moge to napisac jeszcze kilka razy. :lol:
halls123

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 23:07

Co taki jestes cwany halls123 zacznij bic mocnych a nie zgrywasz twardziela nie tam gdzie trzeba
kinia

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje