Ochrona nowych graczy

Re: Ochrona nowych graczy

Postautor: ARKAN » 10 lis 2012, 23:41

co ty kinia? instalacja ci pierdolnela...? jaki rzecznik ? jak to czujesz sie okradziony ? w tym temacie jest pisane od dawna i nikt sie nie udzielal nagle nemezis placz ze juz nie maja gdzie chowac surki i floty,w innych grach tego typu powyzej pewnego poziomu punktow wszyscy moga sie cierac i jakos nikt nie narzeka,gra jest do tego stworzona zeby farmic i robic ciagle podchody,do tego gracze z pewnym juz stazem pytaja sie mnie a co to takiego ten fs-ik i nawet wiecej wlasnie sie przymierzam zeby wykosic gracza ktory najwidoczniej nie ma o tym bladego pojecia...
Awatar użytkownika
ARKAN

Postautor: gladiator » 10 lis 2012, 23:46

Kapitan Bomba pisze:Jak ktoś ma mniej czasu na grę to sobie pomalutku ciśnie w eko. Owszem pracuję i mam obowiązki, a mimo to jestem w stanie poświęcić godzinkę, czy dwi9e dziennie na uczciwy farming i jak widać nieźle na tym wychodzę skoro się rozwijam a większość stoi w miejscu. Zgadzam się z Hallsem, pierwszy raz się spotakałem z grą, w której obowiązuje jakaś ochrona graczy od początku do końca i bardzo mnie to rozczarowało, bo wszędzi gdzie grałem do tej pory był dany próg punktów i koniec ochrony. Zgadzam się z tym, że zostało to wprowadzone być może dla niektórych zbyt nagle, ale jeśli ktoś aktywnie uczestniczy w grze, to wie również, co się dzieje na forum i że ten temat jest widoczny już od kilku miesięcy i było tylko kwestią czasu, że aktywna większość zagłosuje za takim rozwiązaniem

gadasz głupoty !
ja grałem na uni 1 i wiem jak ty tam grałeś ( traciłes wojo jednego dnia a za pare godz miałes je spowrotem wiec nie udawaj tutaj uczciwego gracza) moze cie tu jeszcze nie znaja ale pewnie sie to zmieni.
A co do ochrony to nawet na uni 1 była wiec nie rozumie twojego stwierdzenia : '' Zgadzam się z Hallsem, pierwszy raz się spotakałem z grą, w której obowiązuje jakaś ochrona graczy od początku do końca i bardzo mnie to rozczarowało, bo wszędzi gdzie grałem do tej pory był dany próg punktów i koniec ochrony "
Wciskasz kity ....
DO DUPY Z TAKA GRA
gladiator

Postautor: kinia » 10 lis 2012, 23:50

Czy ty nadal nie lapiesz ze nie zoze tak byc ze top 5 moze atakowac top50 gracza np. 59.437.835 a ktos ma 300 000 nie wspomne co bylo na starei gwardi a tu juz tez to samo zaczelo sie robic kolejka daban zostalo skasowana do sie dorabiali na surce . Czy tak nie bylo ???
kinia

Postautor: kinia » 10 lis 2012, 23:53

gladiator no wlasnie niech sie przyzna do tego jak jest taki wnikliwy w to i tamto. I prosze o potwierdzenia mojego multi skoro mie o to posadziles a jesli nie masz dowodow to czekam na przeprosiny za to multi
kinia

Postautor: kinia » 11 lis 2012, 0:00

ARKAN jak cos ci pier... to sie lecz mam swoje lata wiec nie zycze sobie takich slow troche kultury dzieciaku lub malolacie. bo nie wiem komu chcesz zaimponowac takim slownictwem bo napewno nie mi!!
kinia

Postautor: King » 11 lis 2012, 0:03

kapitan bomba z uni1 na poczatku roku to był admin, teraz zmienila sie administracja i niewiem kto tam siedzi i dlaczego akurat z tym nickiem
Obrazek
Uni2: Baal
Awatar użytkownika
King

Postautor: gladiator » 11 lis 2012, 0:08

King pisze:kapitan bomba z uni1 na poczatku roku to był admin, teraz zmienila sie administracja i niewiem kto tam siedzi i dlaczego akurat z tym nickiem

wiem.
Dlatego tu sie udzielam.
Weszłem i widze jego udzielanie sie i wiem ze to znowu wałek.... czyli zachwile to wasze uni padnie jak to pierwsze
gladiator

Postautor: Kapitan Bomba » 11 lis 2012, 0:11

Gladiator tak się składa, że powiedziałem że chodzi o GRĘ a nie o uniwersum a flotę miałem odbudowaną na 1 uni szybko, bo tam wystarczy dwie godzinki pofarmić, żeby się dorobić pół miliarda surowców... i tak dla twojej informacji zjechano mnie tam nie więcej niż 2 razy, bo zaglądałem tam raz w tygodniu. Poza tym gówno widziałeś jak grałem, chyba że z innego konta, bo konto "gladiator" było nieaktywne przez cały czas jak tam grałem.

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale czy właśnie oskarżyłeś mnie o jakieś hackowanie?? Jak zacząłem grać to miałem inny nick, ale potem sobie pomyślałem, że dla jaj zmienię sobie na Kapitan Bomba, a z bugami na 1 uni nie mam nic wspólnego i ku mojemu rozczarowaniu zarejestrowałem się tam jakoś po tych akcjach, o których później słuchałem, że ludzie mieli po kilka mld surowców, albo tysiące statków z dnia na dzień i to akurat można sprawdzić o ile się nie mylę. Chcę tutaj normalnie pograć, nie tylko z dwiema osobami, ale również z innymi, bez względu na ich ilość punktów, bo jeżeli ktoś nie jest skończonym debilem to po drugim złomie nauczy się zapobiegać atakom na swoje konto, a nie po kilku miesiącach gry ma pretensje, że nagle zasady przestały go osłaniać i nie wie jak się zachować.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 0:18 przez Kapitan Bomba, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba

Postautor: bolo » 11 lis 2012, 0:16

ARKAN pisze:w tym temacie jest pisane od dawna i nikt sie nie udzielal nagle nemezis placz ze juz nie maja gdzie chowac surki i floty...

Arkan niestety nie kazdy ma czas na gre i na siedzenie na forum, jesli Ty wieksosc czasu spedzasz przy kompie to masz czas na wszystko, a jak bys nie widziaj to my nie chowamy nigdzie surowcow i floty bo flota jest u ironmana!!! i jakos sie nie kwapicie do jej zjechania!! ale pastwic sie nad graczem z przedzialu 40-50 m-ce to wtedy jestescie nietykalni i oczywiscie nic zlego nie robicie, to nie jest pastwienie sie nad slabszymi!!??
bolo

Postautor: gladiator » 11 lis 2012, 0:18

Kapitan Bomba pisze:Gladiator tak się składa, że powiedziałem że chodzi o GRĘ a nie o uniwersum a flotę miałem odbudowaną na 1 uni szybko, bo tam wystarczy dwie godzinki pofarmić, żeby się dorobić pół miliarda surowców... i tak dla twojej informacji zjechano mnie tam nie więcej niż 2 razy, bo zaglądałem tam raz w tygodniu. Poza tym gówno widziałeś jak grałem, chyba że z innego konta, bo konto "gladiator" było nieaktywne przez cały czas jak tam grałem.

hehheheh to ty gówno wiesz ....
ball - znasz mnie ?
a do farmienia to nie o teraz mi chodzi tylko jak jeszcze sie tam nie dało tak farmic tylko sie normalnie grało oprócz ciebie bo ty zawsze byłes ponad wszystkich dopuki nie zrezygnowałes. TOMA pamietasz ten nick ? to on cie lał a ty zawsze miałes na stanie to samo i nie przez farmienie ( wszyscy to wiedzieli)
a moje konto to wiem ze jest nieaktywne bo zrezygnowałem z gry ....
nie toleruje takiego traktowania graczy
gladiator

PoprzedniaNastępna

Wróć do Propozycje