Kapitan Bomba pisze:Jak ktoś ma mniej czasu na grę to sobie pomalutku ciśnie w eko. Owszem pracuję i mam obowiązki, a mimo to jestem w stanie poświęcić godzinkę, czy dwi9e dziennie na uczciwy farming i jak widać nieźle na tym wychodzę skoro się rozwijam a większość stoi w miejscu. Zgadzam się z Hallsem, pierwszy raz się spotakałem z grą, w której obowiązuje jakaś ochrona graczy od początku do końca i bardzo mnie to rozczarowało, bo wszędzi gdzie grałem do tej pory był dany próg punktów i koniec ochrony. Zgadzam się z tym, że zostało to wprowadzone być może dla niektórych zbyt nagle, ale jeśli ktoś aktywnie uczestniczy w grze, to wie również, co się dzieje na forum i że ten temat jest widoczny już od kilku miesięcy i było tylko kwestią czasu, że aktywna większość zagłosuje za takim rozwiązaniem
King pisze:kapitan bomba z uni1 na poczatku roku to był admin, teraz zmienila sie administracja i niewiem kto tam siedzi i dlaczego akurat z tym nickiem
ARKAN pisze:w tym temacie jest pisane od dawna i nikt sie nie udzielal nagle nemezis placz ze juz nie maja gdzie chowac surki i floty...
Kapitan Bomba pisze:Gladiator tak się składa, że powiedziałem że chodzi o GRĘ a nie o uniwersum a flotę miałem odbudowaną na 1 uni szybko, bo tam wystarczy dwie godzinki pofarmić, żeby się dorobić pół miliarda surowców... i tak dla twojej informacji zjechano mnie tam nie więcej niż 2 razy, bo zaglądałem tam raz w tygodniu. Poza tym gówno widziałeś jak grałem, chyba że z innego konta, bo konto "gladiator" było nieaktywne przez cały czas jak tam grałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości