elektrownia a kopalnie

elektrownia a kopalnie

Postautor: kiniu » 23 lip 2015, 18:07

Jest gafa na grze elektrownia na minusie a kopalnie nadal ma wzrost wydobycia na określonym poziomie
kiniu
 
Posty: 123
Rejestracja: 06 lut 2013, 21:31

Re: elektrownia a kopalnie

Postautor: Kasjan » 24 lip 2015, 18:05

Kopalnia pewnie przez to wyciąga słabiej - po rozbudowaniu elektrowni powinna przyśpieszyć :)
Awatar użytkownika
Kasjan
Administrator
 
Posty: 581
Rejestracja: 14 kwie 2012, 21:54

Re: elektrownia a kopalnie

Postautor: kiniu » 24 lip 2015, 20:23

W tym problem że nie wydobycie nie spadło. Jak nie spadło to nie widzę powodu by budować elektrownie i tracić pole i surowce na to
kiniu
 
Posty: 123
Rejestracja: 06 lut 2013, 21:31

Re: elektrownia a kopalnie

Postautor: drebot » 05 paź 2015, 12:15

kiniu pisze:W tym problem że nie wydobycie nie spadło. Jak nie spadło to nie widzę powodu by budować elektrownie i tracić pole i surowce na to



Spada wydobycie i to znacznie. Po prostu kolonia ma automatyczne wydobycie w ilości chyba 500 albo 2000 na godzinę czy jakoś tak.
drebot
 
Posty: 339
Rejestracja: 19 cze 2012, 20:36


Wróć do Błędy gry

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron